MIK i semifinal!

Fölrst vill vi be om ursäkt för att vi inte har uppdaterat på länge men vi har vårit så tagna av Mariedals framgångar.

Nu har MIK tagit sig till semifinal efter två legendariska insatser mot Spårvägen. Först bortamatchen som blev 5-2, och den andra matchen som blev 5-1 till MIK. Nu väntar Eslöv i semifinalen som kommer bli en svår nöt att knäcka för mariedal, mycket pga att Våra importer har lämnat Sverige. 

Tänkte berätta lite om uppladdningen till Kvartsfinal 1:

MIK åkte upp dagen före för att ha den bästa möjliga uppladdningen. På natten skuille vi sova på Formula 1 som är ett hotell av inte högsta klass om vi säger så. De är i alla fall en under säng och en översäng som i en våningssäng:) 

Nu till en rolig händelse på kvällen. Lagledaren Putte sade vilka som skulle dela rum och han sade att Mattias Översjö skulle sova med Radek pga av att Mattias kan prata tyska, men Mattias vägrade för att han ville inte ha översäng och han visste att Radek skulle välja först för att han är lagets stjärna. Då kläcker Jimmy ur sig att om Mattias springer 25 varv runt minibussen så skulle Jimmy sova med Radek. Mattias tog vadet och började springa runt och runt medans de va många skratt i minibussen:-)

MIK hooligans sökte Mattias för en kommentar 

Hur tänkte du där egentligen?

Mattias: De var ett självklart val för mig:)

Dagen efter så började laddningen med en lätt träning på morgonen. Sedan bara de av till IKEA för lunch och lite vila. Alla tog varsitt mål förutom Jimmy och Mattias som inte nöjde sig med detta utan tog två luncher, nu kostade ju luncherna bara 16kr så MIK:s ekonomi ramlade ju inte ihop för de. 

Sedan väntade en god och välbehaglig vila på soff och fåtölj avdelningen ( se mera av dessa på mattias facebook)

Vid de här laget vet ju de flesta att matchen slutade 5-2 till Mariedals.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0